maanantai 3. joulukuuta 2012

Kisat mielessä


Palasin juuri Rukalta katsomasta maailmancupin avausta. Kisojen lomassa treenailin pienillä tehoilla kisaladulla kovissa pakkasissa, sekä viimassa. Jo monen vuoden ajan olemme käyneet perheen kanssa Rukalla hienoissa talvimaisemissa, sekä aistimassa kisatunnelmaa jota harvoin Suomen maassa saa kokea. Kisakatsomossa on tullut oltua liian monta kertaa, pakko päästä itse jo mukaan!
   
 Syksy Vuokatin maisemissa sujui erinomaisesti, ja kaikki syyspöpöt sun muut syysmasennukset vältettiin hyvien kavereiden ja vitamiiniporeen voimalla. Ulkolumille pääsin ensimmäisten joukossa ja vaikka lämmintä jaksoa riitti melkein marraskuun loppuun asti, eivät olosuhteet loppuneet ihan kokonaan. On jo aikaa kulunut siitä, kun harjoituskausi saatiin päätökseen, mutta yhteenvetona siitä voi sanoa, että kehitystä on tullut joka saralla ja leiritys on ollut sopivan raskasta.
     
Pian itsenäisyyspäivän jälkeen alkaa viimeinen maajoukkue leiri. Haluaisin kiittää kaikkia ryhmässä olleita sekä valmentajaa ja erityisesti poikia, joiden kanssa on ollut todella mukava harjoitella ja kilpailla. Kovien harjoitusten jälkeen palautumiseen tarvittiin rentoa menoa, ja jutut tuntuivat karkaavan käsistä vähän väliä. Hauskaakin siis varmasti on ollut, kiitos siitä!
     
Kisakauden avasin Vuokatissa Suomen Cupissa ja sen jälkeen hiihdin muutaman muunkin kisan, josta lähinnä hain varmuutta tekemiseen ladulla.  Alkukauden kisat onnistuivat hyvin ja seuraavat kisat ovat Posiolla, viikko ennen Ristijärven katsastuksia. Tästä jatketaan eteenpäin luottavaisin mielin kohti kauden päätavoitetta Liberecin MM kisoja.

Terveisin Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti