sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulu oli ja meni


Mukava joulu on vietetty ja kinkku koluttu loppuun. Jouluherkkuja on nyt tankattu niin, että pitäisi jaksaa seuraavien viikonloppujen tärkeät koitokset. Aattona pakkasmittari kipusi Kainuun korkeuksilla -34 pakkasasteeseen. Siinä ei paljoa tullut juoksenneltua kun joulukuusen ympärillä. Viimeiset pari viikkoa on täällä todella pakkanen paukkunut joka päivä, ja -20 asteessa täällä puhutaan jo lauhasta kelistä, jolloin uskalletaan kiertämään ensilumenlatua (siis viime talven lumen) ulos.

Muutoin on hiihtoputki pelastanut monen monta harjoitusta. Ja eipä täällä vielä ole luonnonlumella päässyt hiihtämäänkään, kivet pilkottavat vielä latupohjilla lumen puutteen vuoksi. Kolmessa kuukaudessa on tullut kierrettyä lukemattomia kertoja ensilumenlatua ja hiihtoputkea päästä päähän…Uskaltaisikohan toivoa jo hiihtokelejä ensivuodeksi? ;)

Kesän ja syksyn ongelmista toipuneena olen päässyt harjoittelemaan koko ajan kovempaa ja paremmin. Hyvän olon tunteesta ja onnistuneista harjoituksista on osannut nauttia todella paljon. Viisi kilpailua on takana ja olen saanut olla tyytyväinen, että rikkonaisen ja sairastellessa kuluneen harjoituskauden jälkeen on meno ollut kohtalaisen hyvää jo näin alku kaudesta. Toivottavasti tästä jatkuu sama suunta kohti talvea ja seuraavia kisoja.

Lukiota on jäljellä osaltani noin 10 päivää! Voikohan tuota uskoa, että neljän vuoden urakka alkaa olla vihdoin loppusuoralla. Pian alkaa siis lukuloma, jolloin on rauhassa aikaa keskittyä viimeisiin kirjoituksiin ja nautiskella samalla pitenevistä päivistä ja toivottavasti hyvistä hiihtokeleistä. Sitä ennen kuitenkin kaikki keskittyminen suunnataan kauden tärkeimpiin kisaviikonloppuihin.

Niitä hiihtokelejä odotellen, Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti