perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet


Vuosi 2012 on jäänyt taakse ja jälleen uusi vuosi pääsee pyörähtämään käyntiin, kun mayjojen ennustamaa maailmanloppuakaan ei tullut. Taakse jäänyt vuosi jää omalta kohdaltani mieleen enimmäkseen hyvänä.

Hiihdon osalta kehityin, saavutin tavoitteeni ja nyt odotan vuodelta 2013 vieläkin enemmän.  Vuoden vaihteen karsintakisat menivät omalta osaltani mallikkaasti ja mielestäni myös koko MM-ryhmä osoitti, ettemme ole mitään turhia jehuja. ;)

Olemme tehneet ryhmänä erittäin hyvää työtä ja nyt toivottavasti me kaikki pääsemme talven aikana korjaamaan tehdyn työn satoa. Ilokseni vuoden vaihteen karsinnoissa huomasin, että ryhmämme ei ole kadonnut mihinkään vaikka leirit loppuivatkin. Jotenkin se sama, kesän ja syksyn aikana 55 päivää yhdessä harjoitellut porukka kuin magneetin vetämänä kerääntyi yhteen jakamaan kisafiilikset. Tämän kaltaisesta ”perheestä” voi olla erittäin ylpeä ja toivon, että ryhmähenkemme säilyy MM-kisoissa ja koko kisakauden ajan.

Joulunaika ja vuodenvaihde tarkoittavat minulle myös ikäkriisiä. Nimittäin vuosia ikämittariini lisätään joka vuosi 3.1 ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän vaadin itseltäni. Pitäisi olla aikuinen, ottaa vastuu elämästään ja etenkin toimeentulostaan ja lisäksi menestyä hiihdossa. Tarkkailen yhä enemmän aikaeroa Suomen huipulle ja kansainväliseen kärkeen. Tour de skitä katsoessani voin vain itse motivoitua muiden hiihtämisestä ja ajatella, että joku päivä minäkin hiihdän tuolla. Sitä ennen voin vain kannustaa kotisohvalla hiihtokollegoita ja toivoa, että he pitävät Suomen lipun korkealla.

Menestyksekästä Uutta Vuotta koko maastohiihdolle ja blogimme lukijoille!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti