lauantai 12. tammikuuta 2013

Tervehdys !


Kauan onkin vierähtänyt viime postauksestani, peräti kokonaiset 11 viikkoa! Paljon on ehtinyt tapahtua siinä ajassa: nyt elelläänkin jo vuotta 2013 ja kisakausi on menossa kolmatta kuukautta !


Oma päätavoitteeni, Liberecin MM-kisat, on nyt askelta lähempänä, kun tulin valituksi Suomen joukkueeseen. Helpolla paikka ei kuitenkaan tullut, ja alkukauden aikana tulikin huomattua, ettei hiihto ole aina yhtä ylämäkeä. Väliin on mahtunut myös muutama varsinainen mahalasku vian löytyessä joko suksen päältä tai sen pohjasta. Muuten kausi on sujunut lähes suunnittellusti, eikä menneitä kannata enää murehtia.


Odotan innolla MM- kisoja ja uusia kokemuksia. Olen saanut olla edustamassa Suomea PM-kisoissa, EYOWF:ssä sekä YOG:ssä, ja nyt listaan tulee vielä täydennykseksi NMM. Kisoihin ei kuitenkaan mennä ainoastaan edustamaan, vaan ennenkaikkea hiihtämään!  Olen edelliskausina saanut todeta kuinka kivenkova taso maailmalla on, eikä yhtään sijoitusta saa ilmaiseksi. Täytyykin yltää parhaimpaansa ja venyä vielä vähän sen yli, jotta halutunlaista tulosta syntyisi.

Valitettavasti lumitilanne Tsekinmaalla ei ole tällä hetkellä kovinkaan kummoinen. Paikallisilta "kollegoiltani" asiaa tiedustellessani sain mietiskeleviä ja toivossa eläviä vastauksia. Liberec on minulle kahden talven takaa tuttu paikka, eikä lunta silloinkaan ladun ulkopuolelta löytynyt sentin senttiä (kuten kuvasta näkyy). Toivotaan, että tilanne on paranemaan päin ja kisat saataisiin pidettyä suunnitellusti. Ainakin maailmancuppia siellä kisaillaan nyt tulevana viikonloppuna!


Hiihdon lisäksi haastetta talveeni tuovat ylioppilaskirjoitukset. Käydessäni lukion kolmeen vuoteen kirjoitettavia aineita on kasaantunut kevääksi kokonaiset viisi kappaletta. Osa kirjoituksista osuu SM-kisojen kanssa pahastikkin päällekkäin, enkä vielä tiedä, aionko hiihtää aivan jokaista SM-kisaa. Täytyy pitää järki päässä, ettei yritä olla liian monta rautaa tulessa samaan aikaan, jolloin tuloksenteko kärsii niin urheilussa kuin koulunpenkilläkin.


Toivotan blogin lukijoille mukavaa ja liikunnallista talven jatkoa !


-Lennart :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti