perjantai 23. marraskuuta 2012

Erilainen alkukausi


Kotiuduin sunnuntaina elämäni pisimmältä leiriltä! Jos tarkkoja ollaan, niin päivää vaille kahden viikon rupeama sisälsi kaksi leiriä. Ensin olin nuorten mm-ryhmän kanssa Rovaniemellä ja siitä jatkoin sitten vielä seuran leirille Vuokattiin. Rovaniemen leiri oli myös ensimmäinen lumileirini Lapissa, sillä aiemmin on tullut oltua vain Vuokatissa. Lumilla tuli oltua aika mukavasti ja luonnonlumeenkin pääsimme jo yhden lenkin ajan ottamaan tuntumaa.

Rovaniemellä koko ryhmämme hiihti myös Suomen cupin kisoissa. Omalta osaltani sprintissä meno ei ollut kovin herkkää ja kisa tyssäsi alkueriin. Kohtalokseni koitui radan pitkä nousu, johon ei vain löytynyt tarpeeksi potkua. Toki erässä oli myös mukana aikas kovia nimiä. Normaalimatkalla tekeminen oli jo hieman parempaa, ja vaikka ryhmäkavereilta tulikin muutamalla sekunnilla takkiin, on tästä hyvä lähteä hakemaan revanssia seuraavista kisoista. Alkukauden kisat ovat sujuneet nyt ainakin paremmin kuin edellisinä kausina.

Vuokatin ja Rovaniemen lisäksi tuli tänä syksynä viime vuoden tapaan käytyä hieman eksoottisimmissakin treenimaisemissa. Kohteenahan oli USA ja tällä kertaa kävimme Miamissa ja Key Westissä.  Treenimatkasta ei kylläkään voida puhua, mutta jaksoin kuitenkin käydä ahkerasti salilla ja juoksemassa. Kuvassa hieman todistusaineistoa ja kuvahan on otettu tietysti Miami Beachilla;)

-Elsa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti