perjantai 5. lokakuuta 2012

Hyvää perustekemistä


Syksy on jo pitkällä ja kisakauden odotus sen kuin kasvaa. Kesän ja syksyn harjoittelu on sujunut suhteellisen mukavasti, vaikka täysin en olekaan sairastumisilta välttynyt. Tälläkin hetkellä blogia kirjoittaessani on kurkku hieman kipeänä, mutta toivottavasti se talttuu nopeasti.

Kirjoitin nyt syksyllä ruotsin sekä englannin, jotka menivät odotusten mukaan. Kirjoitusten aikana aikataulu oli todella tiukka ja jouduin hetken aikaa keskittymään niihin kaiken muun kustannuksella, mutta pikkuhiljaa alkaa koulunkäynti helpottaa, kun kursseja on jäljellä enää muutama. Kahden viimeisen lukiojakson aikana tulee olemaan hyvin aikaa harjoitteluun ja kisakauteen valmistautumiseen.

Kesän ja syksyn harjoittelu on sujunut tavalliseen tapaan, paitsi että rullahiihdon osuus on kasvanut viime vuosiin verratuna, koska leireillä on tullut sitä paljon. Nyt talvea kohti mentäessä täytyy harjoittelussa ottaa huomioon tärkeiden kisojen aikaiset ajankohdat, sillä ensimmäisiä katsastuksia on jo ennen vuodenvaihdetta. Näillä näkymin ensimmäinen starttini on lokakuun lopulla Vuokatin Suomen cupissa.

Kaikkiaan kahdeksasta leiristä on nyt viisi takana. Leirit ovat olleet hyvänä vastapainona kotiharjoittelulle ja ne ovat tuoneet hyvää rytmiä harjoitteluun, koska niitä on ollut hieman useammin kuin ennen. Harjoittelun lisäksi leirit ovat tehneet myös henkisesti hyvää, sillä porukka on loistava, eikä huumoriakaan puutu. Jokainen leiri on ollut omanlaisensa sekä harjoittelun, että juttujen puolesta.

Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti