perjantai 31. elokuuta 2012

Syystreeniä


Viime viikko meni mukavasti Rovaniemellä leireillessä. Ryhmähenki oli loistava, joten aika kului  joutuisasti. Treenit olivat tällä leirillä enemmänkin teho, voima ja nopeus painotteisia, toisin kuin Ylläksellä, jossa keskityttiin enemmänkin määrään ja lihaskestävyyteen. Mukavaa vaihtelua siis.

Jumeilta ei tälläkään leirillä vältytty vaikka kävimmekin kokeilemassa uutena palautumismenetelmänä uimahallin kylmäallasta. 20 sekunnin seisominen jääkylmässä vedessä sai itse kunkin hytisemään kylmästä ja huulet sinertämään. Ei ehkä miellyttävin kokemus kaltaiselleni vilukissalle, mutta tulipahan kokeiltua! Myös markkinahumua päästiin kokemaan Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla vierailtaessa.

Harjoitukset ovat kesän ja alkusyksyn mittaan sujuneet hyvin ja isoja muutoksia viime vuoden sabluunaan ei ole tehty. Tasatyöntöä, joka ei toistaiseksi vahvuuksiini kuulu, on tullut työnneltyä tänä vuonna enemmän. Terveenäkin olen onneksi pysynyt todella hyvin. Liekö Gefilus-piimän juomisella ja monivitamiinin syömisellä osuutta asiaan? Ainakin lumelääkkeenä toimivat hyvin.

Tämän viikon voin ottaa kevyemmin ja hieman palautellessa, mutta ensi viikolla pitäisi taas treenata sitten enemmän. Talven ja kisakauden lähestymisen huomaa viimeistäänkin siitä, että sauvarinteitä ja muita tehotreenejä rupeaa ilmestymään harjoitusohjelmaan enemmältikin.



Terkuin Elsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti